Bestellen

Bestellen:

U klikt op het winkelmandje van het door u gewenst artikel. U kunt dan het gewenste aantal artikelen opgeven. Wanneer u klaar bent gaat u verder naar de kassa. U kunt uiteraard eerst uw bestelling controleren en indien nodig aanpassen. U vult uw adresgegevens en eventueel een ander afleveradres in en uw voorkeur voor de betaalwijze. Op het bestelformulier kunt u een voorkeurs leverdatum opgeven.

De eenvoudigste en veiligste manier is kiezen voor betaling d.m.v. Ideal. Veilig in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Na controle van uw gegevens kunt u het bestelformulier verzenden. Zowel u als klant en natuurlijk AGH Support krijgen per mail uw bestelformulier direct binnen. Alle stucloper verzenden wij uit voorraad.

De verzendkosten berekend de website naar het totaalgewicht van uw order en werkt met staffels.

Kleine pakketten tot 10 kilo - verzendkosten € 7,50 en zenden wij u toe met PostNL

Middel pakketten van 10 - 25 kilo- verzendkosten € 9,95 en zenden wij u toe met Transmission en soms DPD (Zeeuws Vlaanderen)

Zware pakketten > 25 kilo zenden toe wij als meerdere colli met Transmission of met de transportdienst. Verzendkosten € 15,95 tot € 29,95

Bevestiging:

Na uw bestelling van de stucloper krijgt u spoedig per email een bevestiging van AGH Support. Graag direct eventuele correcties doorgeven. In deze bevestiging staat het factuurbedrag (uw factuur is als PDF document bijgesloten) en de door u gekozen wijze van betaling.

Verzending:  Aangezien wij alle soorten stucloper rollen in voorraad hebben kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Op werkdagen uw order geplaatst voor 15:00 veelal dezelfde werkdag verzonden. Vrijdag bestelt wordt op zaterdag geleverd (particuliere adressen). Uw bestelling wordt aan u toegezonden via de betrouwbare pakketdienst van Transmission. Voor zaterdag leveringen maken wij gebruik van de pakketdienst van PostNL (kleine orders). Na verzending krijgt u een email met het bijbehorende track & trace nummer zodat u zelf in staat bent om uw bestelling te volgen tot aan bezorging. De ochtend op de dag van levering krijgt u een email met het tijdvakje (2 uur marge) van aflevering door de pakketdienst. 

Groot volume bestellingen van stucloper worden veelal met onze eigen bezorgservice of transporteur afgeleverd. Wij nemen met u contact op voor aflevering. In de regio Alkmaar - Heerhugowaard - Kop van Noord-Holland - Hoorn - Amsterdam worden bestelling veelal met onze eigen bezorgservice afgeleverd. Wij nemen met u contact op voor aflevering.

Bezorging met onze eigen bezorgservice:

In onze thuisregio in de provincie Noord-Holland bezorgen wij veelal met onze eigen bezorgservice. Voor uw gemak rijden wij met een live tracking op de auto. De stucloper afgeleverd naar Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Beverwijk, Amsterdam. Voor aflevering krijgt u een aflever tijdstip door per mail op de dag van bezorging wordt u op de hoogte gehouden hoe laat de auto op uw adres arriveert. 

Heeft ondanks bovenstaande uitleg vragen aarzel niet en richt uw vraag en/of opmerking aan: info@aghsupport.nl of bel 085-8771100.

Het meest complete assortiment afdekmateriaal uit eigen voorraad!