Bestellen

Bestellen:

U klikt op het winkelmandje van het door u gewenst artikel. U kunt dan het gewenste aantal artikelen opgeven. Wanneer u klaar bent gaat u verder naar de kassa. U kunt uiteraard eerst uw bestelling controleren en indien nodig aanpassen. U vult uw adresgegevens en eventueel een ander afleveradres in en uw voorkeur voor de betaalwijze. De eenvoudigste en veiligste manier is kiezen voor betaling d.m.v. Ideal. Veilig in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Na controle van uw gegevens kunt u het bestelformulier verzenden. Zowel u als klant en natuurlijk AGH Support krijgen per mail uw bestelformulier direct binnen. Alle stucloper verzenden wij uit voorraad.

Ongeacht de grote van uw bestelling bedragen onze verzendkosten slechts eenmalig € 7,50 inclusief btw.

Belgische klanten bestellen goedkoper in onze zuster webshop; http://stucloper-online.be/index.html

Bevestiging:

Na uw bestelling van de stucloper krijgt u spoedig per email een bevestiging van AGH Support. Graag direct eventuele correcties doorgeven. In deze bevestiging staat het factuurbedrag (uw factuur is als PDF document bijgesloten) en de door u gekozen wijze van betaling.

Verzending:  Aangezien wij alle soorten stucloper rollen in voorraad hebben kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Voor 15:00 bestelde de volgende werkdag in huis. Vrijdag bestelt wordt op zaterdag geleverd (particuliere adressen). Uw bestelling wordt aan u toegezonden via de betrouwbare pakketdienst van Transmission. Voor zaterdag leveringen maken wij gebruik van de pakketdienst van DPD. Na verzending krijgt u een email met het bijbehorende track & trace nummer zodat u zelf in staat bent om uw bestelling te volgen tot aan bezorging. De ochtend op de dag van levering krijgt u een email met het tijdvakje (2 uur marge) van aflevering door de pakketdienst. 

Groot volume bestellingen van stucloper worden veelal met onze eigen bezorgservice of transporteur afgeleverd. Wij nemen met u contact op voor aflevering. In de regio Alkmaar - Heerhugowaard - Kop van Noord-Holland - Hoorn - Amsterdam worden bestelling veelal met onze eigen bezorgservice afgeleverd. Wij nemen met u contact op voor aflevering.

Bezorging met onze eigen bezorgservice:

Vanaf 5 september 2016 bezorgen wij op woensdagavond in de provincie Noord-Holland met onze eigen bezorgservice. Voor uw gemak in de avonduren wordt uw bestelling van de stucloper afgeleverd naar Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Beverwijk, Amsterdam. Voor aflevering krijgt u een aflever tijdstip door per mail of telefoon met een speling van 2 uur. 

Heeft ondanks bovenstaande uitleg vragen aarzel niet en richt uw vraag en/of opmerking aan: info@aghsupport.nl of bel 085-8771100.

Het meest complete assortiment afdekmateriaal uit eigen voorraad!