Stucloper non woven - absorberend

Rol afdekvlies bestellen ? De hele maand in de aanbieding een rol afdekvlies, stucloper vilt. Bestel nu goedkoop. Uit voorraad snel geleverd.

Rol 100 cm breed - 40 m2 op de rol.

Afdekvlies kopen?

Afdekvlies ook wel genoemde inlooptapijt of schildersvlies is een absorberend stucloper vilt. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het afdekken van uw  vloeren wanneer u gaat schilderen, behangen of klussen. Het absorberende vlies zorgt ervoor dat eventueel geknoei met verf tijdens het klussen snel wordt geabsorbeerd. Het afdekvlies is eenvoudig uit te rollen en door de folie onderzijde een antislip waardoor uitglijden wordt voorkomen.

AANBIEDING

Afdekvlies

Afdekvlies kopen ? Deze maand in de aanbieding rol afdekvlies 100 cm breed met 40 M1 lengte op de rol ( 40 m²) slechts € 29,95.

ROL NON WOVEN STUCLOPER - AFDEKVLIES - ABSORBEREND

OP = OP

Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel

Kenmerken van afdekvlies.

Afdekvlies wordt ook wel “schildersvlies” genoemd vanwege zijn sterk absorberend vermogen. Deze rol inlooptapijt is een dubbellaags afdekmateriaal en heeft een toplaag van een vocht absorbeerd vilt en de onderlaag is van een taaie, lichte anti-slip folie, waardoor dit afdekmateriaal gemakkelijk uit te rollen is en gelijk goed strak en vlak blijft liggen. Adekvlies is bovendien vochtdicht en daardoor ideaal voor bestaande harde vloeren zoals bestaand parket, tegels en natuursteen.

Let wel op dat de ondergrond volledig droog, schoon en uitgehard is. Ook is dit afdekmateriaal geschikt voor buiten. Bijvoorbeeld tijdens het stucen of schilderen van buitenmuren. Het afdekvlies voorkomt dat de ondergrond vies wordt en kan in tegenstelling tot bijvoorbeeld stucloperkarton op ongelijke ondergronden gebruikt worden.

Voordelen van afdekvlies;

Ideaal voor schilderwerkzaamheden

Schokabsorberend
Vochtabsorberend
Geschikt voor buitentoepassing
Herbruikbaar
Zeer sterk extra dikke kwaliteit

Samenstelling van het afdekvlies.

Bovenzijde: Sterk absorberende bovenlaag recycle katoen. Absorbeert verf, lak, olie, water, gips, cement en meer. Premium kwaliteit die niet pluist!

Onderzijde: Afgedicht met waterdichte PE anti-sliplaag / folie laag.

Ons afdekvlies is met de nieuwste technologie geproduceerd waardoor de bovenlaag zeer sterk is en bovendien een verbeterde hechting heeft op de PE- onderlaag. Inloopdeken is een veilig, vloeistofdicht, flexibel en absorberend afdekmateriaal dat geschikt is voor diverse ondergronden binnenshuis.

Toepassing van stucloper vilt.

Universele bescherming voor binnen tijdens kleine (ver)bouwwerkzaamheden, schilderwerk, stucwerk.

Voordelen van afdekvlies t.o.v. afdekfolie:

100% vloeistofdicht.
Zeer absorberend.
Eerste kwaliteit geweven textielvezels.
Veilige antislip folie aan de onderzijde.
Pluist niet en is flexibel in gebruik.
Sterke, dikkere 200 grams / m² kwaliteit met een 20micron pe folie.
NB: Houd er rekening mee dat afdekvlies niet bestand is tegen zeer agressieve (zure) middelen!


Een handig afdekvlies ook wel inloopdeken genoemd voorkomt vervuiling en beschadiging van de ondergrond. Het afdekvlies bestaat uit een beste kwaliteit geweven/ doek gemaakt van gerecyclede textielvezels. Aan de onderzijde een dikke vloeistofdichte antislipfolie. De inloopdeken heeft een sterke absorberende werking, waardoor verf / vocht en/of bouwvuil in het speciale doek wordt opgenomen. De inloopdeken is zeer flexibel en daardoor ook zeer geschikt voor het beschermen van niet-vlakke ondergronden, denk bijvoorbeeld aan het afdekken van een gehele keuken. Anti-slip door de PE folie laag, blijft netjes op zijn plek liggen ook wanneer er over wordt gelopen.