rollen stucloper

Professionele stucloper

Professionele stucloper voor elke klus de juiste rol afdekkarton.

Stucloper.


Stucloper voor zowel de professional als doe-het-zelver. Reeds vanaf één rol te bestellen.

Stucloper is een karton product gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van vloeren, trappen en wanden. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit voor de beste prijs / kwaliteit.

Eigenschappen van onze professionele stuclopers.

Stucloper / tetrakarton is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een PE kunststof laag, hierdoor 100% waterafstotend. De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid, zijn de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in één: stucloper / protectiekarton / tetrakarton

De stucloper / tetrakarton leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens werkzaamheden. Protectiekarton is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken. Meerdere soorten stucloper op voorraad, dus u kan kiezen welk protectiekarton of stucloper het beste past voor uw toepassing.

Gebruik tijdens de werkzaamheden ons assortiment heavy duty tape tape samen met de stucloper / beschermingskarton voor een optimaal resultaat! De renovatie tape laat na verwijdering geen kleef – lijmresten achter.

Vanaf

Professionele stucloper

Professionele stucloper met coating.