stucloper goedkoop

FAQ

AGH Support h.o.d.n. stucloper-online.nl

Stucloper-online is een specialistische webshop behorend bij  AGH Support. AGH Support is een firma met een breed assortiment  verhuisdozen, verhuisdekens, noppenfolie, stucloper en allerlei inpakmateriaal voor algemeen inpak gebruik maar met een specialisatie voor verhuizingen. Ons complete assortiment verhuismateriaal zoals de originele garderobebox, wikkelfolie, meubelhoezen, matrashoezen, inpakmateriaal alles voor uw verhuizing uit voorraad geleverd. AGH SUPPORT ook uw adres voor het meest complete assortiment verhuisdekens van de Benelux.

 

Algemene gegevens / bezoek adres;

AGH Support, Witte Paal 202, 1742 LA te Schagen

www.aghsupport.nl = onze algemene webshop gericht op alle doe-hetzelf verhuizingen voor bedrijf & particulier.

www.verhuisdekens.net  = de webshop met het meest complete assortiment verhuisdekens & pakdekens van Nederland.

http://www.verhuisdozen-online.nl/index.html = de webshop voor verhuur van verhuisdozen, verhuismateriaal en kledingboxen.

http://www.noppenfolie-online.nl/index.html = de webshop met het breedste assortiment noppenfolie voor inpakwerk en isolatie.

www.stucloper-online = de webshop met het breedste assortiment stucloper en benodigdheden voor elke klus de juiste (vloer)bescherming.

 

Tel.: +31 (0)85 - 8771100

Fax: +31 (0)847292528

@: info@aghsupport.nl

KvK Alkmaar 22060027

BTW-nummer NL143781625B01

IBAN NL11INGB0005324637

 

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen aan AGH Support:

 

Hoe bestel ik stucloper?

Klik voor een bestelling via de website op het winkelwagentje, rechts weergegeven naast het te bestellen product. U geeft het aantal op, bijvoorbeeld “1  rol standaard stucloper” het  product wordt dan aan uw bestelling toegevoegd en komt automatisch in uw "mandje" terecht. Als uw bestelling compleet is kunt u door middel van de knop "koop nu" uw bestelling plaatsen. Nadat de contactgegevens zijn ingevuld en verzonden krijgt u een automatisch gegenereerde bevestiging van uw bestelling. Nog dezelfde dag krijgt u een mail met daarin nogmaals de bevestiging en een bijlage (PDF) met daarin uw factuur.

 

Hoe kan ik mijn geplaatste bestelling betalen?

Optie 1: Nadat u een bestelling heeft geplaatst krijgt u een email met daarin de betaling instructie d.m.v. een bankoverschrijving, Ook krijgt u per email de factuur. Het eenvoudigst en snelste is om uw betaling via Ideal te voldoen. Veilig en vertrouwd bij uw eigen bank. Ideal wordt door alle Nederlandse banken ondersteund. Wij bereken geen toeslag hiervoor.

Optie 2: U kunt uw bestelling plaatsen door een email te sturen naar info@aghsupport.nl Vermeldt welk product uw interesse heeft en waar we u kunnen bereiken. AGH Support neemt dan contact met u op voor aflevering en betaling. (IBAN NL11INGB0005324637 t.n.v. AGH Support te Nieuwe Niedorp).

 

Hoe geschiedt de bezorging van mijn bestelde product?

AGH Support neemt altijd contact met u op voor het leveren van een product. Als we uw betaling ontvangen hebben, zorgt AGH Support ervoor dat u het product binnen 2 werkdagen in huis hebt. Vaak wordt uw bestelling nog dezelfde dag aan u toegezonden. Wij verzenden veelal via de pakketdienst van DPD. Onze verzendkosten bedragen ongeacht de grote van een bestelling slechts eenmalig € 7,50

Wanneer je het product wilt laten bezorgen nemen we eerst telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging van het product. Vervolgens wordt uw bestelling op het afgesproken tijdstip door AGH Support wordt bezorgd. Hieraan zijn bezorgkosten verbonden. Wij verzenden hoofdzakelijk via DPD.

Stucloper rollen bezorgen wij in de thuis regio meestal met onze eigen bezorgservice afgeleverd naar Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Hoorn, Schagen, Beverwijk, Zaandam, Amsterdam met onze eigen bezorgservice. Naar de rest van Nederland verzenden wij met de pakketdienst van DPD.

 

Bij ontvangst dient het product goed geïnspecteerd te worden op eventuele beschadigingen. Geef ons binnen 24 uur na de bezorging door als er problemen zijn info@aghsupport.nl

 

Hanteert AGH Support een "niet goed geld terug" garantie?

AGH Support hanteert een niet-goed-geld-terug garantie als u - om wat voor reden dan ook - besluit het bestelde product niet te willen houden.

1. Laat het AGH Support zo snel mogelijk - maar binnen 2 werkdagen - per email naar info@aghsupport.nl als u het product niet wilt behouden.

2. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat binnen de wettelijke 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd is (gebruik hiervoor het herroepingsformulier).

3. Het betaalde bedrag (minus de verzendkosten) wordt zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening.

 

Heeft u een vraag cq. opmerking  ? Hiervoor kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)85 - 8771100

Fax: +31 (0)847292528

@: info@aghsupport.nl