extra zware stucloper (2)_00_

Extra zware stucloper

Sterk stucloper duplex karton. De beste premium variant in ons assortiment.

Extra zware stucloper

Deze stucloper is een erg sterk met een hoge prikweerstand. Gemaakt van het erg sterke duplexkarton, waarbij de meerdere kartonlagen kruislings over elkaar heen liggen. Dit stucloper karton is een 300 grams duplexkarton. Het sterkste stucloper karton in de markt.

Onze extra, zware stucloper is een product gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van trappen en vloeren vooral ook voor langdurig gebruik. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit.

Stucloper / tetrakarton is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een PE kunststof laag, hierdoor 100% waterafstotend. De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid, zijn de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in één: stucloper / protectiekarton / tetrakarton

Deze premium variant is het meest sterke stucloper / tetrakarton in ons assortiment en leent zich bij uitstek voor de langdurige bescherming van uw vloeren tijdens verbouwings werkzaamheden. Protectiekarton is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken. Meerdere soorten stucloper op voorraad, dus u kan kiezen welk protectiekarton of stucloper het beste past voor uw toepassing.

Extra zware stucloper

Vanaf
Premium stucloper rollen van duplex karton. Extra sterk.
    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel
  • Beschrijving
Premium stucloper rollen van duplex karton. Extra sterk.

Stucloper extra zwaar

Ons Premium stucloper is voor zowel de professional als doe-het-zelver. Reeds vanaf één rol te bestellen.

Extra sterk stucloper voor breekwerken en verbouwingen. Extra, zware stucloper wit / wit.

Als u echt enkel de beste vloerbescherming zoekt is onze extra, zware stucloper ideaal. Voor intensieve verbouwingen, breekwerk, intensief belopen, langdurig gebruik.

Stucloper wit extra ZWAAR bestaat uit een dik wit duplex karton waarbij de meerdere lagen kruislings over elkaar heen liggen. Dit zorgt voor een hoge prikweerstand. Deze stucloper is uiteraard ook aan 2 zijden gelamineerd met een PE laag en is 100% waterafstotend. Ideaal voor bouwwerkzaamheden als er nog veel volk over moet lopen.

Bestel hier onze kwaliteit Tesa heavy duty tape om het stucloper karton te bevestigen. Na verwijdering laat deze tape geen lijmresten na. Kan langdurig blijven zitten.

Totaal gewicht van circa 300 gram/M² en beschikbaar in de volgende afmetingen:

0.90 cm breedte – 75 M² op de rol € 47,95 / rol

1.25 cm breedte – 60 M² op de rol € 44,95 / rol

Prijzen inclusief btw en levering uit voorraad.