rol_permafix_floorguard

Permafix afdekvlies

Permafix Floorguard, vloeistofdicht wit afdekvlies. Zelfklevend afdekvlies met een hoge mechanische beschermingsfactor en een vloeistofdichte afveegbare toplaag. Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen. Of u kiest de ademende versie voor "verse" vloeren de Floorguard 1120.

Permafix nodig ?

Ook uit voorraad leverbaar bij stucloper-online.nl de Permafix Floorguard afdekvlies op rol.

Permafix Floorguard is het ideale vlies voor het afdekken van allerlei vloeren en trappen en biedt bescherming tegen vuil en mechanische belasting zoals bijvoorbeeld kamersteigers.  Het multifunctionele bescherming – en afdekvlies is gemaakt van gerecycled materiaal en gelamineerd met een PE-folie op de bovenzijden en een zelfklevende antislip laag op de onderzijde.

Permafix Floorguard, vloeistofdicht afdekvlies (wit). 180g/m2 zelfklevend stabiel vast vlies. Toplaag: absorberend polyestervlies. Tussenlaag: vloeistofdichte folie. Grondlaag: polyestervlies, geïmpregneerd met speciale lijm.

Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen.

Permafix floorguard 1120 = ademend zelfklevend afdekvlies perfect voor net vers gelegde vloeren van natuursteen of hout.

Geschikt afdekmateriaal voor alle typen uitgeharde vloeren en trappen. (niet geschikt voor natte, vers gelegde vloeren!).

Permafix afdekvlies uit voorraad leverbaar.

Vanaf

Permafix standaard

Permafix floorguard beschermend afdekvlies zelfklevend. In een 65 of 100 cm breedte te bestellen.
Slechts

Floorguard 1120

Permafix ademend afdekvlies, floorguard 1120
Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel