Stucloper vellen

    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel
  • Beschrijving

Onze professionele zware stucloper vellen is een product speciaal gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van bestaande parket / laminaat vloeren en dergelijke. Uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden. Met een standaard maat van 110 * 110 cm uit voorraad leverbaar. Echter andere maatvoering in eigen productie snel gemaakt.

Zware stucloper vellen.

Informeer naar de mogelijkheden voor andere maatvoering!

Toepassing is voor de intensievere klussen om uw bestaande vloer optimaal te beschermen. Uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden voor langere tijd.

Stucloper voor kluswerkzaamheden waarbij u een optimale bescherming wilt voor uw bestaande parket vloeren. Breekwerk / rijden met een kamersteiger / intensief belopen.

Stucloper vellen zwart ZWAAR bestaat uit een dik zwart kraftpapier aan 2 zijden gelamineerd met een PE laag en is 100% waterafstotend. Een zijde zwart met een PE laag, de andere zijde eveneens zwart met een PE coating. Hierdoor is de zware stucloper 100% waterafstotend.

Wij bevelen onze speciale Tesa heavy duty tape aan om de stucloper mee vast te kleven. Na verwijdering laat deze tape geen lijmresten na. Bestel hier kwaliteit Tesa kleefband om de stucloper karton te bevestigen.

 

Totaal gewicht van 320 gram/M² en beschikbaar in de volgende afmetingen:

110 cm breedte – 110 cm lengte als vel € 1,15 / vel.

Prijzen inclusief btw en levering uit voorraad!

(NB: de stucloper vellen worden op rol aan u toegezonden, dit voorkomt scheuren, de vellen kunnen eerste dag bij neerleggen daarom nog wat opkrullen, houdt u hier rekening mee).