Stucloper vellen

96*60 cm
    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel
  • Beschrijving

Stucloper vellen, handig artikel om snel te werken. Vellen van waterafstotend karton in een maat van 96 * 60 cm. Bij ons reeds per stuk te bestellen

Stucloper vellen.

Onze professionele zware stucloper vellen is een product speciaal gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van bestaande parket / laminaat vloeren en dergelijke. Uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden. Met een standaard maat van 96 * 60 cm uit voorraad leverbaar. Echter andere maatvoering in eigen productie snel gemaakt.

Stucloper vellen geschikt voor;

Toepassing is voor de intensievere klussen om uw bestaande vloer optimaal te beschermen. Uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden voor langere tijd.

Stucloper voor kluswerkzaamheden waarbij u een optimale bescherming wilt voor uw bestaande parket vloeren. Breekwerk / rijden met een kamersteiger / intensief belopen.

Stucloper vellen bestaan uit een dik wit kraftpapier aan 2 zijden gelamineerd met een PE laag en is 100% waterafstotend. Een zijde wit met een PE laag, de andere zijde eveneens zwart met een PE coating. Hierdoor is de zware stucloper 100% waterafstotend.

Wij bevelen onze speciale Tesa heavy duty tape aan om de stucloper mee vast te kleven. Na verwijdering laat deze tape geen lijmresten na. Bestel hier kwaliteit Tesa kleefband om de stucloper karton te bevestigen.

96 cm breedte – 60 cm lengte als vel = 0,6 m²  € 1,21 / vel.

Prijzen inclusief btw en levering uit voorraad!