15% korting

Zware stucloper 75 m²

UITVERKOCHT
    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
  • Beschrijving

Stucloper karton, extra dik, maar liefst 340 grams karton. Zware stucloper, rolbreedte 125 cm. Optimale bescherming van uw vloer. Met 75 m² op de rol hier te bestellen!

Nu met 15% korting

Nu tijdelijk met 15% korting

Stucloper karton

extra dik voor optimale vloerbescherming. Tetrakarton op rol van 125 cm breedte. Met 75  m² op rol te bestellen!

Nu tijdelijk met 15% korting!

Zware stucloper - 340 grams dik tetrakarton. Nu met 15% korting!

Onze professionele zware stucloper is een product speciaal gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van bestaande parket / laminaat vloeren en dergelijke. De stucloper is aan wit - zwart van kleur met een gelamineerde PE-laag eroverheen en dus waterbestendig.

Toepassing is voor de intensievere klussen om uw bestaande vloer optimaal te beschermen. Uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden voor langere tijd. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit.

Stucloper voor kluswerkzaamheden waarbij u een optimale bescherming wilt voor uw bestaande parket vloeren. Breekwerk / rijden met een kamersteiger / intensief belopen.

Stucloper zwart ZWAAR bestaat uit een dik zwart kraftpapier aan 2 zijden gelamineerd met een PE laag en is 100% waterafstotend. Ideaal voor breekwerk / bouwwerkzaamheden als er veel volk over moet lopen.

Een zijde wit met een PE laag, de andere zijde eveneens zwart met een PE coating. Hierdoor is de zware stucloper 100% waterafstotend.

Wij bevelen onze speciale Tesa heavy duty tape aan om de stucloper mee vast te kleven. Na verwijdering laat deze tape geen lijmresten na. Bestel hier kwaliteit Tesa kleefband om de stucloper karton te bevestigen.

Totaal gewicht van 300 gram/ M² en beschikbaar in de volgende afmetingen:

1.25 cm breedte - 75 m² op de rol € 48,95 / rol nu met 15% korting slechts € 41,61

Prijzen inclusief btw en levering uit voorraad!