PP acryl tape stroken stucloper afplakken

PP acryl tape

    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag
Bestel
  • Beschrijving

Verpakkingstape voor elke afplak-klus en inpakwerk de juiste rol tape! Acryl tape ideaal om overlappings naad de kartonnen stroken stucloperkarton af te plakken.

PP acryl tape

Acryl tape is prima geschikt om de stroken stucloper karton die overlappen aan elkaar te bevestigen. Het afdichten van de naden zorgt dat stof en andere rotzooi niet erdoorheen gaat.  Met een goede tape dispenser en een rol verpakkingstape plakt u alles in een handomdraai dicht. Stucloper-online verkoopt uitsluitend de kwalitatief betere acryl tape in een low noise uitvoering.

Onze  acryl tape. High Tack Super Plus Tape. Prijs per rol € 1,95

Onze verpakkingstape is van het type PP low noise tape. Deze tape is het langste houdbaar van de pp tapes en maakt geen lawaai bij het afrollen (en is daarmee prima geschikt voor veelvuldig gebruik). De belijming van de tape is 35 micron.

De tape rolt verder redelijk licht af en heeft veel rek. PP low noise tape is te verwerken bij temperaturen van 0 C tot +40 C. Niet geschikt voor gebruik bij temperaturen beneden 0 graden.

Voordelen van acryl tape:

Plakt beter,

Dikkere film laag daardoor sterker,

Is een kwalitatief goede tape door de trek en kleefkracht,

Geblokte Kern, prima geschikt in combinatie met een dispenser

Acryllijm is een lijm op waterbasis, milieu vriendelijk. De lijm zorgt er voor dat de tape geruisarm afrolt. De filmdikte is 35 micron (waar meestal 28 micron de standaard is).

Breedte 48 mm,

Lengte per rol 66 meter.