stucloper goedkoop

Voorwaarden

Neem onze voorwaarden s.v.p. ten harte. Plezierig winkelen en alvast dank voor uw aankoop.

Verzendkosten binnenland

De standaard verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn slechts € 7,50 ongeacht het aantal artikelen.  Stucloper-online voor het meest complete assortiment voor de professional en doe-het-zelver. Verzending geschiedt veelal via pakketdienst van Transmission. Wanneer u er tijdens het bestelprocedure voor kiest om uw bestelling onder rembours te verzenden brengen wij een toeslag van € 10,- in rekening voor de rembourskosten.

 

Stucloper in Noord-Holland.

Alle soorten stucloper en benodigdheden leveren wij altijd uit voorraad. In de gehele regio van Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Beverwijk, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Haarlem en Amsterdam wordt er veelal met onze eigen bezorgservice bezorgd. Bezorging in onze thuisregio gaat elke werkdag op tijd afspraak van onze kant.

 

NIEUW! VANAF 5 SEPTEMBER 2016 STARTEN WIJ MET EEN WOENSDAG-AVOND BEZORGING MET ONZE EIGEN BEZORGSERVICE IN DE PROVINCIE NOORD-HOLLAND!

 

Levertijd

Een bestelling geplaatst voor 15;00 is in 99% van de gevallen de volgende werkdag bij u in huis. een bestelling geplaatst op vrijdag voor 15:00 wordt op zaterdag geleverd (op particuliere adressen). U kunt bij uw bestelling een voorkeur leverdatum opgeven. Wij trachten hiermee zoveel mogelijk rekening te houden met levering van uw bestelling.

Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling verzonden nadat uw betaling bij ons binnen is. Wanneer een product onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal de levertijd 5 à 6 werkdagen zijn, echter wij leveren voor 99% uit eigen voorraad.
Wij zullen u zo goed als mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling en onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel en nauwkeurig mogelijk uit te leveren. U kunt de status van uw bestelling op elk moment van de dag opvragen per email. Ook wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

 

Betalingsmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:


 

Ideal.

De veilige manier van betaling via het internet. Van de Nederlandse banken. Betaling in uw eigen vertrouwde, veilige bankomgeving.

 

PayPal

International de meest gebruikte betaling methode voor aankopen op het internet. De enigste voorwaarde is dat u een PayPal account heeft. Uw account kan dan gekoppeld zijn aan een bankrekening of een creditcard. Paypal is veilig en snel en biedt zelfs een aankoopbescherming. Wij berekenen 2% toeslag (ongeacht het factuurbedrag) als tegemoetkoming in de PayPal kosten.

 

Rembours

Kiest u voor de betaalmethode 'Rembours' bij het afronden van uw bestelling, dan betaalt u contant bij aflevering aan de postbode. Hiertoe brengen wij een toeslag á € 10,- voor de rembourskosten in rekening. Rembourszendingen is vooralsnog enkel mogelijk bij aflevering met onze eigen bezorgdienst.

Vooraf per bankoverschrijving

Door te kiezen voor de betaalmethode "Overboeking" kunt u de bestelling betalen door het totale bedrag per bank/giro over te schrijven onder vermelding van uw bestelnummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode getoond. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via elektronisch bankieren. Uw bestelling zal ná ontvangst van de betaling direct worden verzonden.

 

Afhalen

Ook heeft u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen aan onze locatie aan adres Witte Paal 202 te Schagen. U kunt hier dagelijks van 09:00 - 17:00 terecht. Indien u wilt afhalen selecteer dan tijdens het bestelproces "betalen bij afhalen", uiteraard vervallen de verzendkosten. U kunt bij ons pinnen.

 

Factuur

Ook kunt u er voor kiezen om achteraf te betalen per bankoverschrijving. Uw bestelling wordt dan (mits voorradig) direct verzonden en u betaalt vervolgens met de bij de bestelling bijgevoegde factuur. Uw betaling dient per omgaande te worden voldaan. Nieuwe (zakelijke) klanten vragen wij de eerste bestelling altijd vooraf te voldoen.

 

Let op: Wanneer wij uw betaling niet op tijd hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt herinneringskosten in rekening te brengen. Wanneer wij ook na herinnering uw betaling niet ontvangen hebben zullen wij een betalingsvordering indienen bij ons incassobureau. Alle incassokosten zullen vervolgens aan u worden doorberekend. Ons incassobureau is GDW+ te Sneek.

 

Garantie

Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht, mits van toepassing. U heeft het wettelijke recht om binnen 7 dagen zonder opgaaf van reden uw aankoop aan ons te retourneren. Uiteraard mist ongebruikt, compleet en niet beschadigd etc. Wij geven geen garantie op kleurstellingen of iets dergelijks. Stucloper is een product wat af fabriek kan varieren in kleurstellingen - wel of geen bedrukking etc.

 

Ruilen en retourneren

·         U heeft het wettelijk recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het ongebruikt product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier hier downloaden. Graag deze invullen en mailen naar info@aghsupport.nl

·         Annulering van uw bestelling is voor verzending mogelijk zonder opgaaf van redenen. Wanneer de betaling is voldaan met Ideal zullen wij het aankoopbedrag minus de Ideal kosten (€ 0,75) retour storten.

·         Wanneer u uw bestelling retourneert dan worden de verzendkosten en eventuele rembourskosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

·         Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort. Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

·         Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten. 
Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.

·         Bij rembours leveringen die niet worden opgehaald van het postkantoor worden de rembourskosten plus de kosten voor terugzending naar ons magazijn achteraf bij u in rekening gebracht.

 

Bankgegevens

Wanneer u betaalt per overboeking dan kunt u het orderbedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op rekening:

IBAN; NL11INGB0005324637
t.n.v. AGH Support
Nieuwe Niedorp

 

International payment details:

AGH Support
Schulpweg 7
1733 AT Nieuwe Niedorp
The Netherlands 

ING bank
IBAN; NL11INGB0005324637 / BIC; INGBNL2A

At this time we only accept wire transfers using the account number above. Your order will be shipped as soon as we have received your payment. It usually takes a couple of days before the wire transfer has been processed by your bank.